A dekoratőri szakma sokszor kevés alvással jár

Igyekeztem mindig is adni a külsőmre és a környezetemre, számomra már egészen kicsi koromtól fogva fontos volt, hogy például milyen a dekoráció a szobámban. Rettent mód izgatott ez a téma, és szerintem érzékem is volt / van hozzá. Így aztán nem meglepő, hogy a későbbiekben, a pályaválasztás során is maradtam a dekorálás vonalon, ahol szerencsére sikereket értem el. Mára kinőtte magát oda a vállalkozásom, hogy fel kellett adjam a civil munkám, és csak a dekorálásnak élek. Nagyon szeretem a szakmám, de sokszor megterhelő is tud lenni például egy nagy létszámú esküvő lebonyolítása. Ilyenkor nem alszom túl sokat, ami sajnos a szemeim alatt lévő táskákból is látszik. Mivel egyre jobban zavartak a karikák, eldöntöttem, hogy tenni fogok valamit ez ellen. A kutakodásom eredményeképp találtam rá az InstanTENSE szérumra, ami nagyon ígéretesnek tűnt.

Az InstanTENSE-nek van egy nagyon különleges hatása, még pedig az, hogy a ráncokat kisimítja, feltölti akár 5 perc alatt. Igen, jól olvashatjuk, ez valóban így van, még ha hihetetlennek is tűnik. A honlapon meg is található pontosan, hogy hogyan kell használni a szérumot. Eszerint először is meg kell mosni az arcunkat, majd szárazra törölni. Ez után a szérumból nagyjából 1 vagy 2 rizsszem méretű adagot kell felvinni az ujjunkra, majd óvatos mozdulatokkal a szemünk alatti bőrbe be kell ütögetni. Fontos, hogy nem kenni kell, hanem ütögetni. Mindaddig kell ezt végezni, amíg a hatóanyag be nem szívódik, ez nagyjából 10 másodpercet vesz igénybe. Ezután pedig az arcunkat mozdulatlanul tartva várjunk 3 – 5 percet, amíg kifejti a hatását az InstanTENSE. Ha esetleg nincs ennyi időnk és sietni szeretnénk, meg lehet gyorsítani ezt a folyamatot az arc legyezésével, vagy gyengéd fokozaton működő hajszárító alkalmazásával.

Majd ezután lehet rá sminkelni, aki esetleg szokott a mindennapokban. Fontos azonban, hogy a sminkelés csak olajmentes termékekkel jöhet szóba, hiszen az olaj csökkenti a szérum hatékonyságát. Nekem szerencsére nem volt ezzel problémám, mert a mindennapokban nem használok sminktermékeket, hiszen dekorálás közben úgysem lát senki. Fontos megjegyezni, hogy ha túl sokat viszünk fel a termékből, akkor előfordulhat, hogy egy fehér, porszerű réteg ül ki a bőrünkre. Ezt a problémát könnyen lehet orvosolni, egyszerűen csak egy vizes zsebkendő segítségével le kell törölni. Előfordulhat emellett az is, hogy az ember az előírt mennyiség felkenése után sem tapasztal változást. Ha ez van velünk, akkor próbálkozzunk nagyobb mennyiséggel, mindenkinek a bőre máshogy viselkedik, ezt magunknak kell kitapasztalni.

Amennyiben nem lennénk megelégedve az InstanTENSE termékével, a 30 napos pénzvisszafizetési garancia keretein belül vissza tudjuk küldeni a cégnek. Az egyetlen kikötés, hogy legalább a tubus kétharmad része legyen tele. Ha ez megvan, vissza fogjuk kapni a teljes vételárat. Azt azonban szem előtt kell tartani, hogy a postaköltséget már nem tudja a cég vállalni, de szerintem ez nem is várható el senkitől. Mindezek, illetve az oldalon található pozitív vélemények alapján döntöttem úgy, hogy megrendelem a LAUMAR szérumját, hátha segít a munka okozta szem alatti sötét karikáimon. Én voltam a legjobban megdöbbenve, mikor láttam, hogy az InstanTENSE tényleg ugyanazt tudja, mint ami a honlapjukon le van írva. Amióta használom, sok ismerőstől kapok bókokat, hogy mennyire jól nézek ki, de általában nem tudják megállapítani, hogy mi változott. Nekem a szérum megért minden pénzt.