Egy csodaszép esküvőre dekoráltam és elájultam a konyhától

Dekorosként nagyon sok szép helyet láttam már, de ahol a legutóbb voltam, az mindent felülmúlt. Egy kis létszámú esküvőt dekoráltam egy vidéki kis panzióban, étteremben, ahova mint kiderült az rdealer.hu-ról rendelték a gépeket. Nagyon szimpatikus volt az ifjú pár hozzáállása. Alap volt számukra, hogy minden vendég aludjon ott a panzióban, így a bulizás garantált volt.

rdealer.hu

A díszítésről sem kellett sokat beszélni, hamar egy hullámhosszra kerültünk és kiválasztottuk azt az irányzatot, amit utána már csak finomítani kellett. A hely egyébként nemrég nyílt meg. És amikor elmentünk a menyasszonnyal és az édesanyjával, hogy megnézzük, hogy pontosan milyen méretekkel is kell számolni, bevallom, nagyon meglepődtem. A gyönyörű természeti környezetben megbúvó kis panzió valóban varázslatos volt. A tulaj is bűbájos volt és örömmel vezetett körbe bennünket. Még a konyhát is megnéztük, amitől aztán tényleg tátva maradt a szám.

Ekkor kérdeztem rá, hogy honnan szerezte be ezeket a gépeket, és így derült ki, hogy az rdealer.hu-ról. Mint mondta, minden szükséges holmit itt talált meg. Kiváló minőségben, kedvező árakon. Az rdealer.hu nagyon sokféle terméket kínál, legyen szó szinte bármilyen gasztronómiai témáról. Például vannak itt vákuumozó gépek, előkészítő gépek, fagyigépek, húsipari gépek, a hűtés és fagyasztás különböző eszközei, italkészítő gépek, és minden más egyéb kiegészítő. Az rdealer.hu kiváló minőségű termékeket kínál. Aki tehát vendéglátásban gondolkodik, szeretné konyháját fejleszteni, netán most lép erre a nehéz, de számos örömet tartogató útra, legyen szó akár étteremről, akár fagyizóról vagy épp a streetfood világáról, érdemes itt kezdenie a keresgélést.