Egy babakocsi is lehet divatos

A dekorálás kapcsán mindig felmerül egy másik fontos téma, ez pedig a divat. Hiszen saját magunk díszítése is legalább annyira fontos, mint környezetünk szebbé tétele. Azt pedig, hogy jól nézzünk ki, semmi nem akadályozhatja meg. Még az sem, hogy gyerekünk születik. Sokak fejében él az a tévhit, hogy a kismamáknak le kell mondani a saját külsejükről, mert egy kisbaba mellett, egyszerűen lehetetlen magunkkal is törődni. De ez nem igaz! Rengeteg dolog van, amit megtehetünk azért, hogy a szülés után is jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A stílusunk megtartása és a gardróbunk felfrissítése nagyon fontos. Hiszen gondoljunk csak bele! Újra használhatjuk azokat a kedvenc ruhadarabjainkat, amikről a terhesség alatt le kellett mondanunk. Megint beleférünk a kedvenc derékban húzott ruhánkba, vagy a legszexibb magassarkúnkba.

Vannak továbbá olyan dolgok, amik a babázással járnak, ugyanakkor ezek is lehetnek divatosak. Ilyen például a babakocsi. Egy jól megválasztott babakocsi nem csak az életünket könnyebbíti meg, de még egy kis szépséget is csempészhetünk a hétköznapjainkba. Ma már a legtöbb babakocsi esztétikusra van tervezve. Nagy divattervezők is terveznek babakocsikat, mint például Jacob Brige. Az általa megálmodott babakocsik egyszerűen gyönyörűek. És persze praktikusak is.

A kinézeten kívül sok fontos szempont van még, amire figyelni kell babakocsi választáskor. Ilyen például a biztonság. Fontos hát a jó minőség, és a speciális kialakítás. Érdemes megnézni külön a kerekeket és a fékrendszert, mert lényeges, hogy minden terepen kényelmesen lehessen használni a babakocsikat. Aztán az ülés rész anyaga is fontos, mert ha sétálás közben elkap minket egy eső, akkor sem szabad hogy a baba megfázzon. Így vízálló és lehajtható kivitelt keressünk. Ha a belső huzat kivehető és mosható, az a legjobb, mert így még csak véletlenül sem kell kitenni a kis csöppségünket bármiféle kosznak vagy bacinak.

Egy másik lényeges elem a praktikusság. De szerencsére a legtöbb babakocsinak cserélhetőek és állíthatóak a részei az üléstől kezdve a fogantyúig. Így ha a gyerkőc kinövi a fekvő részt, akkor le lehet cserélni egy sportülésre. Aztán, a váz összehajtható, ami kifejezetten jó, ha az autónkban szeretnénk szállítani.

Végül, szeretnék ajánlani egy webshopot, ahol széles választékban vannak babakocsik. Itt gyönyörű kivitelű és praktikus babakocsik között keresgélhetünk. Biztos vagyok benne, hogy itt mindenki megtalálja majd a legmegfelelőbb és a stílusához leginkább illő terméket. Több gyártó és tervező babakocsija között válogathatunk. A keresésben segítenek a részletes leírások és képek. És még egy jó lehetőség, hogy ha 100 ezer forint felett vásárolunk, akkor ingyenes kiszállítást vállalnak.

Remélem minden magára adó kismamának tudtam segíteni, és hasznosnak találtátok a cikkemet! Én összességében nagyon elégedett vagyok a dologgal, így két gyerek után, ezért merem ennyire ajánlani. Biztos vagyok benne, hogy nektek sem fog csalódást okozni, és majd ti is bátran ajánljátok tovább ismerőseiteknek.