A linképítésnek nagy szerepe van az online jelenlétben

A dekoráló cégemet jó néhány évvel ezelőtt indítottam, de azt kellett tapasztalnom, hogy nem olyan ütemben fejlődik és gyarapodik, ahogyan azt elvártam. Persze, egy kezdő vállalkozás értelemszerűen nem rendelkezik akkora vevőkörrel, nincs annyi megrendelése, de azért mégis csalódás volt, amikor az első év égén is veszteséget kellett elkönyvelnem. Aztán felvilágosítottak, hogy vannak okos módszerek arra, hogyan találhatják meg a potenciális vevők a cégemet, például a linképítés, amiről egy igen informatív oldalt ajánlottak a figyelmembe, de erről később.

Aki linképítés árak után kutat az interneten, sokféle lehetőséggel találkozik. Fontos, hogy olyan szakembereket bízzunk meg ezzel, akik profik, és akik garanciát is vállalnak az elvégzett munkára.

De hogy miért is fontos a linképítés? Ha a vásárlói oldalról közelítjük meg a dolgokat, akkor képzeljük el, hogy szeretnénk venni valamit. Az emberek ilyenkor nem a közösségi oldalon nézelődnek és még csak nem is a hírlevelekből tájékozódnak, egész egyszerűen beírják a Google-be, hogy mit is szeretnének. És ha ilyen szemmel nézzük, máris láthatjuk, hogy milyen nagy szerepe van annak, hogy hol szerepel a cégünk a Google találati listán. Az emberek ugyanis a legtöbbször az első oldalon nézelődnek, esetleg még megnézik a 2. oldalt, de ami ez után helyezkedik el, az már a legtöbb esetben homályba vész.

A Keresőben Első pedig pontosan ezt kínálja, a Google találati listán való első helyezést. Ennek pedig az árairól tájékozódhatunk akkor, ha ellátogatunk a keresobenelso.hu oldalára. Jó tudni, hogy a sikerhez idő kell, tehát nem lehet egyik pillanatról a másikra eredményeket elérni, és így is kell kalkulálni.

A linképítés árak tanulmányozásakor tekintettel kell lenni továbbá arra, hogy mi mindennel jár a linképítés. A Keresőben Első ebben is segítséget nyújt a laikusoknak, hogy megérthessük, hogy ahhoz, hogy az első oldalon szerepeljünk, mi mindennek kell történnie e háttérben. Egy link elhelyezése nem egyszerű, kell először is egy megfelelő szöveg, ami számos szempontot figyelembe véve készül el. A Keresőben Első ezt is vállalja, szövegírást és linképítést is természetesen.

A linképítés árak vizsgálatakor arra vonatkozóan is találunk tanácsokat a Keresőben Első oldalán, hogy hány link is az, ami működik. Mert erre az egész dologra egy hosszú folyamatként kell gondolnunk, tehát például így, hogy havi 10 link elhelyezésére lesz szükségünk.

Persze ebben az igen bonyolult világban nem várható el mindenkitől, hogy értsen az online marketing dolgokhoz is, ezért is jó, hogy van a Keresőben Első, akik hosszú évek tapasztalatával és szaktudásával tudnak segítséget nyújtani. Nem mindenkinek van ugyanis ugyanarra a szolgáltatásra szüksége, tehát ami az egyiknél jó recept, az a másik vállalkozásnál nem biztos, hogy beválik, hogy működik.

A lényeg, hogy ha eredményeket szeretnénk elérni az online világban, ha azt szeretnénk, hogy a weboldalunk látogatottsága nőjön, bízzuk meg profi szakembereket ezért. Persze az sem mindegy, hogy milyen látogatókat vonzunk. Mert a látogatószám ugyan fontos, de még fontosabb az, hogy ezekből a látogatókból lesznek-e a vásárlók, vagyis hogy a weboldalunk forgalma, bevétele nő-e.

A releváns látogatókért nagy a harc, és ebben a harcban fontos, hogy nagyfokú szakértelemmel rendelkező szakemberek legyenek a segítségünkre és ezeket a szakembereket találjuk meg a Keresőben Első csapatában is.