A víz -gáz – fűtésszerelő és a stílusos fürdőszoba találkozása

A karantén alatt mindenki házfelújításba kezdett vagy legalábbis némi cicomázásba. Ez nálam sem történt másképp. Régóta fel szerettem volna frissíteni a fürdőszobai designt, mert korszerűtlen és számomra túl retro volt. Ezért hosszú hónapokon át kutakodtam a legjobb fürdőszobai kellékek után. Kellett egy új kád, mivel a réginek már felpattogzott a zománcozása, és a csaptelepeket is le szerettem volna cserélni. A mosdókagylóról nem is beszélve, ami egy régi zománcozott kerámia mosdó, és már teljesen szétpattogzott. A víz gáz fűtésszerelő csapatoknak is utánajártam, mivel tudtam, hogy nem egyedül fogok nekiállni a barkácsolásnak, inkább a profikra bízom.

Hogyan válasszunk fürdőszobai berendezést, úgy, hogy a vízvezeték szerelőket se ríkassuk meg

Nem mindegy, hogy milyen fürdőszobába milyen berendezést választunk. Nekem szerencsére elég tágas helyem volt erre, így bátran választhattam például sarokkádat.

A zománcozott kerámia mosdók megfizethetőek és sok helyen elérhetőek, így nagyon népszerűek. Viszont száz százalékig biztos voltam benne, hogy nem akarok ugyanolyat, mint amilyen eddig is volt.

A műkőből vagy természetes kőből készült darabok nagyon masszívak és elég drágák, viszont nekem nagyon tetszettek. Az üveg mosdókagylók voltak a másik kedvenceim, viszont nagyon sérülékenyek, így végül a kő mellett döntöttem. A kádnál már kicsit többet vacilláltam, mivel az egyik kedvenc kikapcsolódásom a nehéz hétköznapokon egy forró, fürdőbombás pancsolás. Azt tudtam, hogy sarokkádat szeretnék, de azt nem, hogy pontosan milyet. Felkerestem a https://vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles oldalát, hogy tájékozódjak, mielőtt döntök. Itt találtam rá az akril kádakra. A víz- gáz- és fűtésszerelő csapat nagyon hasznos tippekkel látott el.

Miért válasszunk akril kádat?

Az akril kádak a hagyományos zománcozott kádakhoz képest sokkal ellenállóbbak. Nem oldódik ki belőlük a vegyszerek hatására sem semmilyen káros anyag. Igaz, hogy az akril egy keményebb anyag, ugyanakkor valamennyi rugalmasság is jellemzi. Ami pedig számunkra nagy előnye volt, hogy nem szakadtunk meg, mire felcipeltük a negyedikre, mert sokkal könnyebb, mint egy öntöttvas vagy egy kerámia kád. A prémium kádak olyannyira profik, hogy már karbonszállal vagy üvegszállal is megerősítik őket a nagyobb terhelhetőségért. Remek hőmegtartó, így a fürdővíz nem fog kihűlni addig, míg mi fogat mosunk, vagy hozunk egy kis bort az esti fürdőhöz. Ebben órákig is tudod áztatni magad, és nem kell folyton eresztgetni és újra melegíteni a vizet. Rengeteg színben és méretben lehet kapni őket, így ezt én is kihasználtam. Viszont a beszerelése szakembert igényel, így én is hívtam hozzá egy képzett szerelőt. A víz gáz és fűtésszerelő csapatban csupa tanult szakember van, aki nem fog cserben hagyni minket. A https://vizgazfutesszerelo24.hu/ sürgős esetben pár órán belül is kiszáll hozzánk, de előre egyeztetett időpont foglalás is lehetséges Budapesten és Pest megyében. Ők bármilyen alakú kádat képesek lesznek beszerelni az álom fürdőszobába.

Ezek után már csak a csaptelepek cseréje volt hátra. A menetes szárak rozsdásak voltak és öregek, a vízköves hollandi anyákról nem is beszélve. Állandóan csöpögtek, és így rengeteget fogyasztottak feleslegesen. A szerelőknek hála a friss csaptelepben így sem esett kár, és bekötötték nekünk.