Szappan, mint dekorációs kellék! Bevált!

Barátnőm új hobbija a szappanok gyűjtése. Mostanában szinte minden nap rendel egyet az aquamundi.hu oldaláról. Ráadásul nem akármire használja őket: dekorációs kelléknek! Ezekkel díszíti a nappaliját, az ebédlőt, sőt még a munkahelyén lévő ablakpárkányt is kidekorálta az Aqua Mundis szappanokkal! Nagyon aranyos lett a végeredmény, de kezdetben nem értettem egyet ezzel a dologgal. Drága mulatságnak gondoltam, nem is nagyon vásároltam elég sokáig natúr meg biotermékeket, felesleges, úri mulatságnak tartottam, luxusnak. Aztán Emma meggyőzött arról, hogy tévedek.

Vacsorára mentem át hozzájuk, amikor először láttam szemtől szemben a szappanokat a konyhájában. Elég cuki volt, ahogy telepakolta színes téglalapokkal az egész konyháját, de valóban elég esztétikus volt a látvány. A mosdókagylónál is mindig volt egy szappan, ha az ottani elfogyott, csak leemelt egyet a dekorációs kellékek közül, és megváltoztatva funkcióját kinevezte kézmosónak. Nem csak szépek voltak ezek a szappanok, hanem az illatuk is meglehetősen jó volt. Leginkább a levendula és a méz illata ütközött ki az összes közül. Nagyon jó atmoszférát teremtettek a helyiségben, mintha egy tiszta, mindenféle rosszindulattól mentes környezetben születtek volna. Végül is, valamilyen értelemben igazam is volt.

Emma ugyanis elmagyarázta, hogy ezek természetes eredetű dolgokból készültek, mármint ezek a szappanok, és semmilyen káros adalékot nem tartalmaznak. Szórakoztatott, hogy barátnőm ennyi mindent tud, szinte tudományos dolgokat is ezekről a szappanokról, a szívén viselte a dolgot, nagy hévvel magyarázta, milyen jó, milyen hasznos dolgok ezek. Aztán rátért arra, hogy a bőre mennyivel máshogy működik, mióta használja a natúr szappanokat. Azt mondta, teljesen felpuhultak a bőrkeményedései, teljes mértékben kompatibilis a bőrével az összes szappan, amit eddig kipróbált. Nagyon jól érzi magát a bőrében, nem csak azért, mert a termékek kiválóak, rendkívüli a minőségük, hanem azért is, mert tudja pontosan, mik az összetevők, és megnyugtatja, hogy natúr dolgokat kenhet a bőrére. Már a testápolójukat is megrendelte az oldalról…

Aztán közöltem vele, hogy a legnagyobb kifogásom a szappanok ellen, hogy drágák: erre megnyitotta az Aqua Mundi oldalát, és megmutatta, mennyire kedvező az áruk ezeknek a termékeknek. És valóban! Nagyon jó áron kínálták őket, ráadásul rengeteg kedvezményt, akciót is ajánlottak, még a pénz kérdés nélküli visszafizetését is, ha valaki nem volna elégedett a szappanokkal – azért ezt nem sokan merik megtenni. Plusz nagyon korrekt eljárás.

Elmondta, hogy a gyerekei is ezt használják, a puha, érzékeny bőrük is ezt a szappant tapasztalja nap mint nap, és sehol egy piros folt, a hideget is sokkal jobban tűri már a kacsójuk. Na, ennyi győzködés után aztán meglehetősen kíváncsi lettem, bevonultam a konyhába, hogy kipróbáljam az egyik mentás szappant. Azt hittem megőrülök, annyira jó érzés volt beledörzsölni a kézfejembe… Ráadásul kézmosás után tényleg patyolat tisztának éreztem magam, szerettem volna belefeküdni egy kád mentás szappanos vízbe, annyira elteltem az örömmel tőle. Nagyon jó hatással volt, nem csak a testre, a lélekre is.

Visszamentem a nappaliba, hogy elújságoljam a pozitív tapasztalataimat, élményeimet a szappannal kapcsolatban, és barátnőmet már a laptop előtt ülve találtam, megnyitotta nekem előre az aquamundi.hu oldalát, mert tudta, hogy nagyon fog tetszeni a termék a kipróbálás után is.

Szóval rendeltem magamnak meg a gyerekeknek is kettőt, kipróbálásra… Annyira örültem, hogy jó minőségű szappannal táplálhatom a bőrömet, ráadásul kedvező áron!

Azóta is hálás vagyok a barátnőmnek ezért…