Az új lakásban új helyet kell keresni a kincseimnek! Egy nő, aki „meglepő” módon oda van a cipőkért, csizmákért

Amikor új lakást vettünk, a legnagyobb gondom azzal volt, hogy hogyan fog elférni minden cuccunk, főleg úgy, hogy még jól is nézzen ki minden.

Mint nőnek, nekem is rengeteg cipőm van. Ezzel mindig is problémám volt, hogy hova is pakoljam őket. Azonban, amióta motorozom, még több cuccom van.

Már lassan tíz éve motorozok, és azóta igazán összegyűlt minden féle kellékem, a motorosruhától kezdve az alkatrészekig. Nem olyan fából faragtak, hogy ne tudjam megszerelni a körülöttem tönkremenő dolgokat. Jó, ha már nagy a baj, akkor nyílván én is szakemberhez fordulok. Azonban az egyszerű dolgokkal én is elboldogulok, ezért is van annyi minden a lakásomban. Van egy nagyon jó weboldal, ahol minden megtalálható, ami a motorozáshoz kell. Elég gyakran rendelek is tőlük, de az utóbbi időben konkrétan a motoros csizmákra mentem rá. Elképesztően jó csizmáik vannak, érdemes nézegetni őket , biztosan megtalálja az ember a számára legideálisabbat. Én általában többet is találok magamnak, amiről úgy érzem, hogy ez számomra tökéletes. Egy ideje rájöttem, hogy odavagyok a cipőkért. Ez főként költözéskor vált számomra teljesen egyértelművé. Sokkal több doboz kellett a cipőimnek, mint például a konyhai felszerelésemnek. Szóval ebből adódóan a motoros csizmákat is nagy számban felhalmoztam már. Nem mondom, hogy mindegyiket ugyanolyan gyakorisággal szoktam hordani, de azért mindegyikre sor szokott kerülni. És hiába van már számtalan csizmám, vagy bármilyen más cipőm, tudom, hogy úgyis gyarapítani fogom még a készletemet. De én ezt nem bánom. Már csak az a kérdés, hogy hová fogom ezt a sok cuccot pakolni?

Egyelőre jó megoldásnak tűnik, hogy a lakásban van egy üres szoba, amit gyerekszobának szántunk, ugyanakkor ezt még nagyon távolinak érzem. Most nagy lelkesedéssel kezdtem bele ennek a szobának a berendezésével, aminek igazi motoros hangulata kezd kialakulni. Úgy érzem szükség is van erre a helységre, hiszen jelenleg is új szállítmányt várok, amelyben egy motoros bukósisak mellett egy új csizma is vár rám.

Lehet, egy idő után rájövök arra, hogy nem jó dolog ez a gyűjtögetés, de jelenleg nagyon jó érzéssel tölt el. Valójában szerintem mindig meg fogom oldani, hogy legyen hová tennem a dolgaimat. De tény, hogy egy új lakás mindig sok kihívással jár.