A futómű szervizelése sokkal fontosabb mint gondoltam

futómű beállítás

Ha megkérdeznétek a barátaimat, hogyan jellemeznének engem néhány szóval, akkor valószínűleg mindegyik azzal állna elő, hogy engem körbeleng egyfajta kreatív energia. Állandóan lelkes vagyok, és mindig mindent szeretnék megvalósítani, amihez természetesen a legkreatívabb megoldásokkal állok elő.

Ez alapjában véve így is van. Nem véletlenül kerültem bele a dekor világába, és érzem magam úgy, mint hal a vízben. Viszont bármennyire is szeretném, nem tudok mindent én magam megoldani. Így volt ez a futómű beállítással is.

Bár a férfias feladatok sem állnak távol tőlem, de ilyen esetekben azt gondolom, hogy szakemberre van szükség, ez nem olyan, amit egy kis autóval kapcsolatos tudással érdemes belevágni.

Amikor furcsa hangokat hallottam vezetés közben, azonnal felhívtam apukámat, aki a Méta autószervizet ajánlotta nekem. Ők egy márkafüggetlen autószerviz, akik Budapesten a XIX. kerületben találhatók meg. Ahogy az oldalon elkezdtem nézelődni, egyből belefutottam egy futómű beállítás témájú cikkbe, ahol pontosan leírták azt, amit én is gondolok erről az egészről, méghozzá, hogy nagyon fontos szakemberhez fordulni, és nem érdemes saját magunk nekiveselkedni a feladatnak, hiszen ez számos problémával együtt járhat.

Ezen kívül azt is leírták részletesen, hogy ők pontosan hogyan végzik a futómű beállítást, illetve, hogy mire érdemes figyelni a futómű beállítás előtt. Az oldalon nem titkolják az árakat, így ez is megtalálható az oldal alján, valamint online időpontot is lehet foglalni, illetve egy telefonszám is megtalálható az oldalon, amit felhívva el lehet érni az ügyfélszolgálatot. Én az utóbbit választottam, így végül felhívtam őket.

Szerencsére néhány napon belül tudtak szabadidőpontot biztosítani, így a futómű szervizelése gyorsan megoldódott, és szerencsére végül olyan nagy probléma nem is volt, amit ne tudtak volna rövid idő alatt megoldani, így a szervizelés után vidáman hazakocsikázhattam.

Végre egy olyan, ahol tényleg minden úgy megy, ahogy ígérik, és nem csak állítják magukról, hogy jó fejek, tényleg kedves, segítőkész és korrekt csapatról van szó. Meg is köszöntem apámnak az ajánlást, jó döntés volt velük kapcsolatba lépni, legközelebb is hozzájuk fogok fordulni, az biztos!