A férjemnek elege van a sok dekorációból

A férjem szerint bátran kijelenthetem, hogy vásárlásmániás vagyok. Szerintem azonban ez hatalmas túlzás, meggyőződésem, hogy én még az egészséges keretek között mozgok. Bevallom, hogy valóban nagyon szeretem a boltokat járni, az aranyos kis tárgyakat, vagány kiegészítőket, menő ruhadarabokat felvásárolni. A dekorációkat nagyon szeretem, azokból veszek a legtöbbet. Nagyjából kéthetente kipakolok mindent a tárolóból és az összes dekorációt lecserélem. Ennek köszönhetően a lakásunk mindig nagyon változatos, az évszakokhoz, ünnepekhez illeszkedik minden egyes lakáskiegészítő, illetve dísz. Ennek köszönhetően az otthonunk hangulata mindig csodálatos, a barátaink csak ámuldozni tudnak, ha látogatóba jönnek hozzánk.

A párom az egyetlen, aki sajnos nem értékeli az igyekezetemet. Szerinte a sok díszítő elem nélkül is tökéletes lenne a lakásunk, sőt sokkal több hely maradna a hasznos tárgyaknak. A legjobban persze a pénzt sajnálja, fél, hogy mindent elköltök. De persze ez nem történhet meg, hiszen nem vagyok mániákus vásárló, a határokat jól ismerem.

Nemrég, amikor hazaállított a munkából, kijelentette, hogy az egyik kollégájától egy nagyon jó oldalról hallott, aminek az elérhetőségét már el is küldte nekem. Felmentem a közösségi oldalamra és valóban ott várt az olvasatlan üzenetek között a https://akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag link. Nem lepődtem meg, amikor megláttam, hogy a fontos weboldal neve az Akcióleső, hiszen Attila, az én kis párom, állandóan a spórolásra próbál rávenni. Nevetségesnek tartottam a próbálkozását, de azért szétnéztem a weboldalon.

Az Akcióleső oldalán számos bolt leárazott termékei megtekinthetők, nagyon egyszerűen és gyorsan. Nem szoktam a boltban az akciós termékek után futkorászni, azonban itt végignéztem az online lapozható reklámújságokat. Attila a Penny lapjait küldte el nekem, mivel élelmiszereket mindig onnan vásárolok. Az aktuális számban viszont már a karácsonyi dekorációk is benne vannak. Korábban a Pennyből sosem vettem dísztárgyakat, hiszen nem is láttam, hogy vannak, azonban a kedvesemnek köszönhetően már erről is tudok. A led-es szarvas dekorációt, a jégcsap fényfűzért és a vízben mozgó gutteres akril gyertyatartót már ki is néztem magamnak. A férjem utólag lehet meg fogja bánni, hogy elküldte nekem ezt az oldalt, mert ez ismét csak arra fog ösztönözni, hogy vásároljak. Igaz, hogy amúgy is azt tenném, tehát lehet jobb, hogy az Akciólesőről nézem ki a termékeket, mert legalább ezek valamivel olcsóbbak.

A Penny online lapozható újságjain kívül az Akciólesőn többek között a FullDiszkont, az F&F, a H&M, a JYSK, valamint a Pepco is megtalálható. Ezek mind olyan boltok, ahol rendszeresen vásárolok, tehát ezeknek is át fogom vizsgálni a kínálatait.

Nektek is ajánlom, hogy nézzetek fel a https://akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag internetes oldalra, mert sok hasznos, nem mellesleg olcsó terméket találhattok. Remélhetőleg Attila végre békén hagy, ha vásárolok néhány akciós terméket is.