Ne csak a lakást dekoráljuk, hanem magukat is! Megoldás az ékszershop

ékszershop nyakláncAkkor vagyunk a legboldogabbak, ha kellemes, számunkra tetsző környezetben lehetünk. Nagyon fontosnak tartom, hogy a ház amiben élek ne csak praktikus legyen, hanem szép és stílusos is, pont az én és a családom ízlésének megfelelő.

Úgy gondolom, hogy a kellemes környezet megteremtése nem csak a ház, vagy lakás tekintetében fontos, hanem saját magunkon is. Éppen ezért én nagyon szeretem csinosítgatni magam, ruhákkal, ékszerekkel és egyéb olyan dekorkozmetikai dolgokkal, amiknek segítségével nem csak a megjelenésem lesz esztétikusabb, hanem a kedvem is jobb lesz tőle.

Egy egyszerűbb és átlagos öltözetet például remekül fel tudnak dobni a kiegészítők. Ha az ember lánya felvesz egy világos farmert egy egyszínű, fekete pólóval, de ahhoz néhány érdekes ékszert felvesz, akkor az egyszerű szettjét elegánssá, divatossá és különlegessé változtathatja.

Nagy híve vagyok én is a kiegészítőknek. Rengeteg táskám, kalapom, kendőm, sálam, na meg ékszerem van, amiknek köszönhetően mindig változatosan tudok öltözködni.

Régebben nem fordítottam nagy hangsúlyt arra, hogy kiegészítőkkel babrálják, akkoriban még kicsik voltak a gyerekek, szóval kevés időm maradt magamra, ha ki kellett lépnem itthonról, akkor mindig csak gyorsan felkaptam valamit és már indultam is tovább.

Amikor újra visszamentem a munkahelyemre a szülési szabadságok után, akkor elkezdtem észrevenni azt, hogy a kolléganőim milyen csinosan öltözködnek, én viszont kissé kilógok a sorból. Egyik nap összeszedtem minden bátorságomat és ebédszünetben megkérdeztem Gabit, az egyik munkatársamat, hogy mégis mi az öltözködésének titka, hogyan csinálja, hogy minden nap ennyire csinos. Ő csak annyit mondott, hogy mindennek a kulcsa a kiegészítők.

Mennyire igaza volt! Én is elkezdtem utána olvasgatni ennek a témának divatlapokban és az interneten is, aztán pedig szépen lassan beszereztem néhány apróságot: Egy selyemkendőt, egy csillogós fülbevalót, egy divatos karkötőt.

Amióta jobban odafigyelek a kiegészítőimre és az ékszerekre, sokkal több bókot kapok a megjelenésemre, ettől pedig az általános hangulatom is sokkal jobb.

Az utóbbi években már megtanultam, hogy mit honnan érdemes venni. Vannak kedvenc butikjaim, az ékszereimet pedig javarészt az ékszershopból szerzem be, mert náluk mindig széles a kínálat.

Legutóbb például, amikor ismét felkerestem az ékszershop weboldalát, nem csak magamnak, hanem a lányomnak is vettem egy kis apróságot. Télen töltötte be a tizennyolcat, azért idén nyáron először elengedem fesztiválozni a barátaival. Tudom, hogy a fesztiválokon is sokat tud dobni az ember megjelenésén néhány jól megválasztott kiegészítő, ráadásul a társaságban ott lesz az a fiú is, aki Lilinek már évek óta tetszik, ezért biztos szeretne egész idő alatt csinos lenni.

ékszershop virágos hajpánt
ékszershop virágos hajpánt

Tudtátok, hogy az utóbbi években a fesztiválok egyik legmenőbb kiegészítője a virágkoszorú a hajban? Nos, legutóbb az ékszershop kínálatában megláttam, hogy pont árulnak ilyen szép, virágos hajpántokat, ráadásul különböző színekben! Nem tehettem mást, kiválasztottam kettőt és betettem a kosaramba, hogy meglepjem vele Lilit. Remélem neki is tetszeni fog, szerintem nagyon csini lesz ha felveszi!

Aztán ha már ott voltam az oldalon, akkor nem bírtam ki magamnak is rendeltem egy kis apróságot. Egy egyszerű, csillogó, gömb alakú medált egy vékony ezüst nyakláncon. Diszkrét és egyszerű, de ha sötét ruhákkal viseli az ember, akkor szinte ragyog.

Ha minden igaz holnap már ki is szállítják őket. Várom mára magamnak rendelt láncot is, mivel pénteken azt szeretném felvenni a munkahelyemen, azonban a virágos hajpántok miatt még izgatottabb vagyok.

Lilinek nem szóltam előre, hogy ilyet rendeltem neki, úgy gondoltam, hogy a meglepetés erejének köszönhetően talán majd még jobban fog neki örülni. Ha pedig úgy dönt, hogy ez mégsem az ő stílusa… Hát, koromból kifolyólag én sajnos ilyesmit már nem hordhatok anélkül, hogy közröhej tárgya legyek, de szerencsére az ékszershopnak vissza is lehet küldeni a terméket, ha esetleg mégsem megfelelő. Jó, hogy van ilyen szolgáltatásuk is, de szerintem nem lesz rá szükségünk, mert Lilinak is biztos tetszeni fog!