Házépítés után bevásároltam magamnak

Mindig is imádtam az esküvőket, ezért amint elvégeztem a középiskolát, már el is kezdtem az esküvői dekoratőr képzést. Már 5 éve dolgozom a szakmában, ami a hobbimnak is tekinthető. Minden szegletét nagyon szeretem, főleg, ha az ügyfeleim elégedettek a munkámmal. A saját esküvőm dekorációjáért is én voltam a felelős néhány éve. Nagy munka volt, de így is élvezetesre sikerült. Pedig az esküvői ruhám, a csokrom kiválasztása mellett a koszorúslányok ruháját és kiegészítőiért is én voltam a felelős. A férjemmel idén költöztünk be a saját építésű házunkba, ami Győr mellett egy kis faluban lett kialakítva. Sikerült egy kényelmes, kellemes kisugárzású házat megterveznünk, mivel 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, egy nagy amerikai konyhás nappali és egy szintén nagy terasz is tartozik a házhoz, ami egy kerthez vezet. A kertet anyukámmal terveztük meg és egy igazán impozáns kinézetű kertet sikerült megvalósítanunk. A házat pedig a férjemmel rendeztük be ízlésünkhöz megfelelően. Az esküvői dekoratőr munka sok mindenre megtanított, amit örömmel hasznosítottam a lakás berendezését illetően. Sokszor fel tudtam használni a tanfolyamon tanultakat, ezzel pedig egy különleges hangulatú házban lakhatunk. Szeretem a vidéki stílust az esküvőkön is, amit a ház berendezését és dekorálását illetően is bevettem. Többnyire kopottas bútorokat, pasztellszíneket használtunk a fa különböző árnyalataival, amelyek egy nagyon elegáns, egyedi hatást kölcsönöz a belső tereknek. Nem szerettem volna, ha gyorsan megunjuk, másrészt a férjem számára fontos volt, hogy azért valamennyire modern is legyen a házunk, ezért rengeteg katalógust megnéztünk, hogyan tudnánk a kettő stílust vegyíteni. Végeredményben úgy gondolom, hogy sikerült. Szeretünk itt élni.

A ház berendezése és dekorálása után úgy éreztem, hogy szeretnék megújulni ruhatárilag is. Ezért elmentem shoppingolni a közeli plázába, ahol egy tucat ruhát sikerült vásárolnom, és éreztem, hogy az új ház mennyire más hatással van a stílusomra. Felpróbáltam és megvettem olyan ruhákat, melyeket eddig tuti, hogy meg sem néztem volna. Majd ebből kifolyólag úgy éreztem, hogy vennem kell új táskákat is.

Néhány nappal a ház elkészülte után meglátogatott minket a legjobb barátnőm és a férje. Szemügyre vették az összes szobát és teljesen el voltak tőlük ájulva. Jól esett a dicséret. A nappaliban beszélgetve került szóba, hogy szeretnék magamnak új táskákat vásárolni, de még nem sikerült szétnéznem sem az interneten, sem a boltokban. Ekkor ajánlotta barátnőm az annataska.hu oldalt, ahol kedvező női táska árak láthatóak az arra járó érdeklődők számára. Legalábbis barátnőm szerint, aki mindig jó áron tudott onnan táskát beszerezni magának, habár a férjének erről más a véleménye. Nekem mindig nagyon határozott elképzeléseim voltak arról, hogy milyen ruhákat, ruházati kiegészítőket szeretnék vásárolni. A táskákat illetően kifejezetten fontos volt számomra, hogy praktikus legyen. Mind pakolás szempontjából, tehát legyen benne több rekesz, mind kinézet szempontjából, vagyis ne egy meghatározó élénk lila színe legyen, mert ahhoz nehéz öltözködni. Szeretem a visszafogottabb árnyalatokat, mivel inkább a ruházatomat igyekszem színesebben alakítani. Kétféle táskát szerettem volna: az egyik egy kisebb oldaltáska kell, hogy legyen, mert a kisebb városi sétákra bőven elegendő, elfér benne egy kis vizes palack és a fontosabb iratok, valamint egy kis pénz és a telefon. A másik egy hátizsák lesz, mert ha hosszabb időszakra megyek el itthonról, fontos, hogy kényelmes legyen, illetve szeretnék “beleférni” is. A munkába járáshoz is inkább a hátizsákot használom, mert bele tudom tenni az ételt, az italt és minden más, szükséges holmit, valamint mivel a kezem szabad, így a tömegközlekedésen is sokkal könnyebb vele utazni. Ezek voltak a terveim.

Ahogy meglátogattam az annataska.hu oldalt és megnéztem a női táska árakat, nem erre számítottam. A barátnőm azt mondta, hogy mindig sikerült neki jó áron szereznie innen táskákat, de hirtelen ránézve a honlapra, nem tűnt olcsó helynek. Aztán ahogy elkezdtem nézegetni a szebbnél szebb táskákat, rájöttem, hogy valóban minden árkategóriában megtalálhatóak a webshopban. Rögtön megakadt a szemem egy csodaszép kék olasz női oldaltáskán. Ez egy olyan táska, ami jól mutat hétköznap is, de felvehetem egy elegáns öltözékhez is, mint pl. esküvőre. Igazi bőrből készült, tehát a minőségére sem panaszkodhatok. Be is tettem a kosárba. Utána megnéztem milyen hátitáskákat árulnak. Számos színben, árban, méretben elérhetőek, mégis a kedvencem egy halvány bézs színű, szintén igazi bőrből készült táska lett. A táska keresgélés közben észrevettem, hogy néhány férfi táska is megtalálható a webshop kínálatában. Mivel kirándulásaink, nyaralásaink során sosincs a férjemnek nesszeszerje, ezért szétnéztem ez ügyben is a webáruházban.

Egészen gyorsan megtaláltam azt, amit elképzeltem. A neszesszer nagyon praktikus, mivel nagy benne a tér, és kicipzározott állapotában fel lehet akasztani bárhova, ugyanis van rajta egy kampó, ami ezt lehetővé teszi. A két női táskát és a férfi neszesszert meg is rendeltem, hogy minél hamarabb megérkezzen.

Három napot kellett várnom a csomag kézhez vételével, ami szerintem nagyon gyorsnak számít, főleg, hogy vidéken lakunk. Mindkét táskámat imádom, már többször is használtam őket és nagyon beváltak. A férjem is örült a neszesszernek, amit tőlem kapott. A legközelebbi utazásunk során már abba fogja pakolni a tusfürdőjét, a dezodorját és a többi cókmókját.

A rendelés óta már ajánlottam néhány barátnőm számára, akik szintén rendeltek és szintén elégedettek. Az egyik unokahúgom pedig nagyon odáig van a kis oldaltáskámért, ezért a legközelebbi rendelésem alkalmával biztos, hogy rendelek számára is egy ilyen táskát. Fiatalos, egyedi, mi kell még? Szerencsére néhány hét múlva pont szülinapja lesz, szóval ez lesz az ajándékom számára. Mindketten jól járunk, mert én elég rossznak érzem magam ajándékozás terén, de így egyértelmű volt, hogy mit veszek neki. Ő pedig megkapja azt a táskát, amit egy ideje leseget nálam. Biztos, hogy nagyon örülni fog a táskának.

Szeretném ajánlani az olvasók számára is ezt a webshopot, mert egy helyen található meg több márka választéka, amit személyesen boltokban nem találna meg így egy nő sem. Nagy a választék, és még férfiak számára is lehet találni néhány különleges darabot. A férjem is megnézte azóta a webáruházat és talált magának egy testtáskát, amire régen vágyott, de sehol máshol nem talált. A női táska árak is változóak, ami gondolom abból fakad, hogy több márka termékeit is árulja az annataska.hu, illetve előfordulnak olyan táskák is, amelyekhez nincs kiírva konkrét márka, de szinte egytől egyig eredeti bőrből készültek. A barátnőm szavaira reflektálva így már értem, hogy miért mondta, hogy jó áron tud vásárolni innen táskát, hiszen ezért az árért rendkívül jó minőségű árut kapunk, ami nagyon megéri.