Irattároló állvány, ami jól is néz ki

Egyik legnagyobb szenvedélyem a fotózás. Egy hónapja elkezdtem berendezni otthon az emeleten az egyik szobát fotóstúdiónak. Kiváló az a szoba fotózásra, mivel tágas és sok a fény, nagyok az ablakok. A lámpáimat és a berendezéseimet elhelyeztem a szobában. Viszont az albumoknak, a kinyomtatott fotóknak és a szakkönyveimnek egyelőre nincs hely. Van lent egy kisebb szekrény, de az nem praktikus és nem is néz ki jól a stúdióban. Tudniillik ha már esztétikai tevékenységről van szó, azt akarom, hogy jól is nézzen ki a helyiség.

Úgy döntöttem, hogy rendelni fogok olyan irattárolót, ami jól mutat a stúdióban és egyben nagyon praktikus is, csak annyi funkciót tölt be, amire szükség van. Kutakodtam egy kicsit az interneten, rákerestem az “irattároló állvány” kulcsszavakra. Rögtön rengeteg találat jött szembe, én meg kiválasztottam, amelyik elsőre legszimpatikusabbnak tűnt. Ez a rackinglog.hu nevet viselte. A honlap nagyon átlátható volt, könnyen megtaláltam, amit akartam.

A Salgó polc menüpontja alatt fogadtak pontosan olyan irattároló állványok, amilyenre szükségem volt. Elsőre nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű fémpolcok tetszeni fognak, de a honlapon találtam róla egy olyan képet, ami meggyőzött arról, hogy nem csak raktárban van helye az ilyen jellegű tárolóknak. Ez az irattároló állvány olyan kézi rakodású polcrendszer, ami csavarmentes mivoltából fakadóan kedvező árú, horganyozott acélból készült, ami nagyon jó minőségű, valamint gyorsan és könnyen össze lehet szerelni. A leírás alapján úgy gondoltam, nekem ez az irattároló állvány teljesen meg fog felelni.

A honlapon megadott telefonszámon el is értem a céget. Megbeszéltünk egy időpontot a díjmentes személyes igényfelmérésre. Ekkor a profi szakemberek kijöttek megnézni a stúdiót, hogy felmérjék, hogy lenne a legoptimálisabb kialakítani az állványrendszert. Ezután egy könnyen átlátható tervrajzot készítettek nekem és egy árajánlatot. Nagyon elégedett voltam a tervvel és az ajánlattal, úgyhogy meg is beszéltük az időpontot a szállításra és a telepítésre.

Az irattároló állványt elég gyorsan beszerelték, nagyon tetszett az eredmény. Nem is gondoltam, hogy ez a polcrendszer ilyen jól fog mutatni a stúdiómban. Tökéletesen, kényelmesen elfértek rajta a könyveim, az albumaim, a képeim és a többi fotós tárgyam. A fotómodelleim is dicsérték, hogy milyen szépen berendeztem a stúdiót, és hogy milyen jól mutat benne ez a minimalista irattároló polcrendszer.