Ha selfiegépet bérelnél egy eseményre, ide érdemes fordulnod!

A dekorálás sokszor bonyolultabb dolog, mint azt a legtöbben gondolnák. Egyáltalán nem mindegy, milyen eseményről van szó, az év mely szakában, mi a téma, és még hosszasan lehetne az ilyesmit sorolni. Azért veszem ilyen komolyan a dolgot, mert részmunkaidőben foglalkozom ilyesmivel, tehát ha valaki valamilyen rendezvényt, bulit, ilyesmit szeretne tartani, akkor hozzám fordulhat, én pedig megtervezem és elkészítem a díszítést. Általában azért sikerül megbirkóznom a dologgal, hiszen születésnapokra, céges rendezvényekre, falunapokra, meg ilyesmikre szoktak felbérelni. Ám a szokások változnak, ahogyan az igények is, és ma már egyáltalán nem elég az, ami mondjuk 5-10 évvel ezelőtt. Így futottam bele például a selfiegép fogalmába, amit korábban nem ismertem, de meg kell mondanom, igen hasznos szolgáltatásnak találom! Főleg, ahogyan a selfiegep.hu csapata csinálja.

Egy rendezvényen dolgoztam nemrég, és ott is volt selfie sarok, láttam, ahogyan a szakemberek felállítják a kamerát, kirakják a kellékeket, felhúzzák a fotófalat. Először nem értettem a dolgot, de aztán később, amikor láttam, hogy az emberek hosszú sorban állnak, hogy magukra, illetve a kezükbe vehessenek párat a vicces kiegészítők közül, és odaállhassanak a szerkezet elé, hogy aztán lefotózhassák magukat, és rögtön meg is kapják kinyomtatva a képet, már kezdtem kapiskálni, miért is olyan népszerű mindez. Ekkor láttam meg a készülék oldalán a selfiegep.hu weboldal címet, és nem bírtam a kíváncsiságommal, meg kellett látogatnom, hogy utána nézzek, miből is áll mindez. És őszinte leszek, már csak azt sajnálom, hogy mindez nem nekem jutott előbb az eszembe! De mindjárt ki is fejtem, miért gondolom így.

Mindenek előtt kezdjük a háttérrel, mivel ez kapcsolódik leginkább az én foglalkozásomhoz, és ez az, amit a megrendelő maga választhat ki. Ahogyan a weboldal is kommunikálja az érdeklődő felé: Fotófal: Válogasson színes fotóháttereink közül! Mert bizony igen komoly választékot tudnak felmutatni ezekből, ez tagadhatatlan. Van itt mindenféle vibráló, színes, vidám fotófal, amiket az alkalomhoz illően tudsz kiválasztani, és ami előtt a résztvevők lefotózhatják magukat annyiszor, amennyiszer csak akarják. Ha például esküvőre rendeled a szolgáltatást, akkor kitűnő lehet a fehér (vagy krémszínű) háttér a rózsákkal, vagy valamelyik másik virágos darab. Céges eseményhez pedig vannak jóval semlegesebbek is, például téglafal, meg ilyenek. Bárki könnyedén rábukkanhat köztük arra, amelyik a leginkább passzol.

És mi olyan különleges még az ajánlaton túl, hogy “Fotófal: Válogasson színes fotóháttereink közül!”, hiszen sok szolgáltatás van, ahol a megrendelő személyre szabhatja valamilyen szinten a szolgáltatást? – kérdezhetnéd. Nos, maga a készülék is érdemel pár szót, hiszen gyakorlatilag egy fotóstúdió érkezik hozzád, háromlábú állványon. Ez egy profi tükörreflexes fényképezőgép vakuval, derítővászonnal, és könnyen kezelhető digitális panellal. Nem szükséges hozzá tudni fotózni, bárki elé állhat, kiválaszthatja mit szeretne, és már készülnek is a vidám szelfik! Sőt, mozgó GIF-et is lehet ezzel a masinával csinálni, hátha valaki szeretné elárasztani vele a közösségi médiás felületeit. Egyébként a fotók helyben is kinyomtathatók korlátlan mennyiségben, vagy átvehetők digitálisan a cégtől.

Összességében tehát abszolút remek döntés a rendezvényre megrendelni a selfiegep.hu szolgáltatását 4, 6 vagy 8 órára. Hiszen neked, mint ügyfélnek szinte semmi dolgod nincs vele, a csapat jön, összeszerel, beüzemel, segít és aztán megy. És ahogyan azt korábban már hangsúlyoztam, a színes hátteret aszerint tudod kiválasztani, hogy milyen jellegű eseményt szeretnél tartani. “Fotófal: Válogasson színes fotóháttereink közül!” – ez a jelszó, ezt vedd figyelembe, amikor ellátogatsz az oldalra, és majd meglátod, micsoda bőségzavar lesz rajtad úrrá, amikor eljön a választás perce!