Dekorációt rendeltem, elromlott a gépem

Már hetek óta készülünk a húgom esküvőjére, de persze mindig olyankor jönnek elő a problémák, amikor az ember leginkább azt szeretné, hogy minden tökéletes legyen. A húgom így is eléggé irányításmániás, és tudja róla az egész család, ha valami nem úgy alakul, ahogy ő eltervezte, akkor képes még hisztit is csapni. Na ezért figyeltünk nagyon, hogy minden kérését teljesítsük.

Csak egy gond volt, hogy én voltam megbízva a dekoráció megrendelésével, de nehezen találtam olyan anyagokat, amiket ő elképzelt. Elég sokat keresgéltem, de végül találtam olyan dekorációs anyagokat, amik neki is tetszettek volna. Már épp azon voltam, hogy megrendelem, de ekkor rémes dolog történt, mert a gépem felmondta a szolgálatot. Egyszerűen megjelent a kék halál, és nem tudtam megjavítani a laptopot.

Pedig már igencsak sietni kellett volna, mert már rég meg kellett volna rendelni a dekort, különben nem ér ide az esküvőre. Eléggé kétségbeestem, és nem tudtam , hogy kit is hívhatnék, mert a családban senki nem ért annyira a gépekhez. De aztán egy barátnőm ajánlotta a pcmentor számítógép szerviz szolgáltatásait, amik jó áron vannak, és neki is ők javították meg a gépét, amikor gond volt vele. Ráadásul ki is jönnek hozzád, nem kell neked elvinni a gépedet. Ha esetleg hardweres hiba van a géppel, akkor tudnak bele alkatrészt is szerezni.

Szerencsére az én gépemet is hamar rendbe rakták, és azóta teljesen jól működik. De a legjobb az egészben, hogy mivel ilyen hamar megjavították, meg is tudtam rendelni a dekort az esküvőre.