Nem rontja el a dekorációnkat egy vízzel kapcsolatos probléma

A dekoráció egy nagyon különleges dolog és rengeteg formát ölthet. Általában mindig azt szoktam elmesélni az életemről, hogy gyerekként nagyon szerettem azt, ahogy kinézett a szobám. Bár nem saját ötletek alapján lett berendezve, mégis, a szüleim odafigyeltek arra, hogy akkoriban milyen játékokat szerettem. Így szinte teljesen tükrözni tudta azt, hogy milyen személyiség vagyok. Imádtam belépni abba a szobába. Egyszerűen már csak attól, hogy ott voltam, kreatívabbá és élettel telibbé váltam.

Ezzel ellentétben a másik szobám már egy teljesen más történet volt. Beköltöztünk faluról a városba, ami már egyébként is kifejezetten nagy sokk volt számomra. Új barátokat kellett találnom az új iskolában, ahová beírattak és a szobám sem volt már ugyanaz. Anyukám itt tárolta egy csomó olyan könyvét, amik engem egyáltalán nem érdekeltek. Egy pubertásban lévő gyereket ez pedig fokozottan tud zavarni. Akkoriban azonban úgy éreztem, hogy nem számít, hogy milyen dekoráció vesz körül, amíg objektívan megvan minden, amire csak szükségem van, elégedett lehetek a szobámmal.

Sokáig így is éltem, néha azért kiraktam pár posztert, de különösebben soha nem éreztem azt, hogy az az én kis saját területem, a lelkem kiterjesztése lenne. Nem is vágytam erre egészen addig, amíg meg nem láttam, hogy az első barátnőm szobája miként nézett ki. Tele volt dekorációs tárgyakkal és mindenből egyszerűen csak csöpögött, hogy mégis kicsoda ő. Fantasztikus volt egyébként ebben a szobában csak létezni is. A sarokban egy gitár, a falon bandás poszterek. Már csak abból meg tudtam érteni egy csomó mindent róla, hogy körülnéztem.

Elgondolkoztam, hogy ha valaki az én szobámra nézne rá, milyen történetet mondana el neki. Nem túl érdekeset. Ez a felismerés pedig ahhoz vezetett, hogy elkezdtem visszafoglalni a szobámat. Édesanyám ennek komolyan ellen állt és nem is sikerült teljesen megvalósítani. Mikor azonban elköltöztem, minden megváltozott, mivel itt a saját tereimet már úgy rendezhettem be, ahogyan csak akartam. Most is egy ilyen személyes szobában lakom.

Ez a személyesség azonban rengeteg felelősséget is von maga után. Az előző héten például nem volt meleg víz az egész lakásban és csak egy Vizszereles.net nevű oldalnak köszönhető az, hogy a probléma igen rövid idő alatt el lett intézve. Amint megláttuk, hogy nincsen víz, a barátaimmal elkezdtünk azon agyalni, hogy most mitévők legyünk. Ők az internetet javasolták, én kicsit elleneztem, a vízszerelés kulcsszóra pedig elsőként a Vizszereles.net nevű oldalt adta ki. Mivel én voltam a leginkább szkeptikus, ezért rám bízták az oldal teljes körű ellenőrzését. Én pedig eleget is tettem ennek, bár nem volt különösebb szükség kételkedésre.

Valahogy már abból meg tudja mondani az ember egy oldalról, hogy megbízható-e, hogy csak ránéz a designra. Ezt a következtetést vontam le, mikor először beléptem a Vizszereles.net oldalára. A kék háttér annyira tökéletesen illett a témához. Semmi sem volt túlságosan tolakodó, ettől függetlenül könnyedén meg tudtam különböztetni az oldal funkcióit. Rengeteg mai honlap már olyan bonyolult menükkel rendelkezik, hogy az ember már elveszti az összes kedvét, mire az általa keresett szolgáltatáshoz jut. Itt azonban erről szó sem volt. Ebből azt a következtetést tudtam levonni, hogy nagy eséllyel hasonló lesz az üzlethez való hozzáállásuk is.

A Vizszereles.net egyik fő jellemzője az egyenesség. A szerelők világában már sokan megtapasztalhatták azt, hogy mennyire ki vagyunk szolgáltatva ezeknek a mesterembereknek. Mondhatnak bármit, illetve akármekkora árat, úgy igazán nem lesz viszonyítási alapunk, mert nem értünk a témához. A Vizszereles.net azonban már a legelején többször is leszögezi, hogy ők nem tartoznak semmilyen formában ehhez a mentalitáshoz. Erről tanúskodik az is, hogy az elérhetőségeiket nem rejtegetik az oldal egyik alig látható zugában. A telefonszámuk az első információ, amit belépés után láthatunk. Ennek számos előnye van, hiszen sokan nem akarnak tájékozódni, csak egyszerűen fel akarnak hívni egy szerelőt. Én is úgy voltam, hogy ha beválnak és elfelejteném a számukat, örömmel fogom majd így, egy kattintással felkeresni.

Az őszinteség következő példája pedig az oldalon található tájékoztató volt. Ahhoz, hogy elérjük, nem kell mást tennünk, csupán lejjebb tekernünk az oldalán. Ez a megoldás annyira kényelmes, hogy az ember észre se veszi és már rengeteg időt eltöltött az oldalon, csak ezt olvasva. Hozzátesz ehhez egyébként az is, hogy a szövegezés kifejezetten olvasmányos. Pedig senki sem gondolná, hogy a vízszerelés téma lehet akár érdekes is. Minden azon múlik, hogy miként adják elő, itt pedig maximálisan odafigyeltek arra, hogy még véletlenül se untassanak minket.

Ennek pedig az az eredménye, hogy mindenről pontosan tudunk tájékozódni és semmiben sem kell vakon megbíznunk. Ráadásul azt is megtudhattam, hogy már hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek. És ezt talán a legfontosabb. Lehetne bármilyen szépen kialakított a Vizszereles.net oldala, ha nem rendelkeznének kellő tapasztalattal, akkor nem érne semmit. A szerelés sajnos egy olyan szakma, amihez elengedhetetlen, hogy az ember rengeteg különös helyzetet lásson. Minden egyes kuncsaft valami új problémát fog hozni, amihez alkalmazkodni kell. Ezt a képességet pedig nem lehet könyvekből elsajátítani.

A vízszereléssel kapcsolatban egyébként szinte mindent vállalnak. Hihetetlen, hogy milyen sokszínű a szolgáltatásuk és mégis meg tudják oldani az oldalon ígért 1 órás kiszállást. Bizony, jól olvastátok. Nem kell attól tartanunk, hogy hosszú hónapokat kell majd várnunk, mert csak a várólistára kerültünk be. A Vizszereles.net tisztában van azzal, hogy minden embernek az az igénye, hogy az ilyen típusú problémáját a lehető legrövidebb idő alatt meg lehessen oldani valamiképpen. Engem a jövőben is nagyon meg fog nyugtatni, hogy ha bármi történne, a Vizszereles.net szakembereire számíthatok.

Vizszereles.net

Még egy nagyon fontos információt nem említettem. Budapesten és Pest megyében elérhető egyedül a szolgáltatásuk. Ez számomra nem volt gond, mivel Pesten élek, mások azonban nehogy pórul járjanak. Egyébként, ha felmegyünk a Vizszereles.net oldalra, akkor biztos nem a tájékoztató végén fog érni minket ez a kellemetlen felismerés. Hiszen többször, nagy betűkkel felhívják erre a figyelmünket, ezzel is próbálva a legkevésbé vesztegetni az időnket.

Ez a rengeteg pozitívum elég volt ahhoz, hogy még az én szőrös szívemet is képes legyen meggyőzni a Vizszereles.net oldala. Mondtam a barátaimnak, hogy jó lesz és én majd elintézem. Elvégre ez volt a főpróba és most kellett megmutatnia a Vizszereles.net cégének, hogy nem csak üres ígéreteket lengettek idáig előttem. Természetesen gondolhatjátok, hogy minden simán ment. Az ügyintéző kedves és türelmes volt, a szerelők valóban nagyon hamar kijöttek. Ezt követően pedig már aznap este meleg vízzel tudtunk fürdeni, ami mindenkinek nagy örömet okozott.