Dekoros kellékek egy bőr övtáskában

Rengeteget rajzolok, dekorálom otthonomat, és alkotok egyéb módon, de mindig bajban vagyok az eszközeim tárolásával. Ugyanis az nem elég, ha valahova el tudom tenni, fontos, hogy mindig kéznél is legyenek, ha éppen kellenek. Gondolkodtam már több megoldáson is, hogy hogyan tudhatnám a legközelebb magamhoz eszközeimet alkotás közben, és ne kelljen egyfolytában keresgélnem. Amikor legutóbb leugrottam a közeli kreatív műhelybe, még nem gondoltam volna, hogy egy bőr övtáska lesz a megoldás. Egy régi ismerősöm fogadott, éppen nyakig benne volt a munkában, de közben vidáman cseverészett. Feltűnt, hogy valami kicsit más rajta, most már nem egy dobozból kotorja elő ecseteit, hanem az övtáskájából. Egy meglehetősen mutatós bőr övtáskából.

Kérdésemre, hogy mi ez a hirtelen változás, csak annyit mondott, hogy egy kis rendre vágyott most már, ezért arra gondolt, eljött az ideje beszereznie egy övtáskát. Nem szereti elaprózni az ilyesmit, ezért mindenképp bőr övtáskát tudott elképzelni magán. Egy kedves barátja ajánlotta, hogy bátran nézzen szét a Bagbox Webáruházában, ott biztosan megtalálja azt, amit keres. És valóban, nem tévedett, mert hamarosan már a kezében volt az áhított darab.

Ezen felbátorodva én is megkerestem a Bagbox Webáruházat, és hamar rájöttem, hogy megtaláltam azt, amit kerestem. Legalábbis a felületet, a nekem való darab megtalálása több időbe telt. Nem tagadom, kicsit nehéz volt a választás, mert nem tudtam eldönteni, hogy álló vagy fekvő övtáska lenne az optimális. Nehezítette döntésemet a felhozatal, ugyanis találhatóak antikolt darabok is a bőr övtáskák között. Nagy antik rajongóként pedig könnyen elvesztem a fejem, egy-egy csodás darab látványától. Ha pedig még csatos is… jaj nekem! Akárhogyan böngésztem, úgy éreztem, hogy szinte mindegyiket nekem találták ki, megjelenésben és funkcióban is megfeleltek az elvárásaimnak.

Vacillálásomnak nővérem vetett véget. Amikor hazaért, és meglátta, mit nézegetek, egyből rávágta, hogy melyik darab tükröz engem. Persze neki sem kellett több, alaposan szétnézett az oldalon. Hogy mi lett az eredménye? Az már egy másik történet. Nekem viszont már van egy pofás kis bőr övtáskám, ami megkönnyíti kreatív mindennapjaimat.