Legyen a kert a házunk legszebb dekorációs eleme

A dekoráció egy mélységesen emberi dolog. Az állatokat nem igazán érdekli, hogy miként néz ki a hely, ahol laknak. Elvégre ha a célját ellátja, akkor felesleges bármi pluszt hozzáadni. Az a furcsa, hogy egész sokáig én is így gondolkoztam. Úgy éreztem, hogy a dekor elemek csupán a pénz kidobásának eszközei. Aztán átmentem a barátaimhoz, és megláttam, hogy micsoda különbség van a kettőnk élettere között.

Mikor legutóbb beköltöztem egy albérletbe, hónapokig halogattam a dekor tárgyak megvásárlását. Ennek pedig az lett az eredménye, hogy egy egészen személytelen helyen kellett élnem. Aztán egyik délután végre rávettem magamat és kiragasztgattam különböző posztereket. Már az első éjszaka éreztem a különbséget. Azt éreztem, hogy az engem körülvevő hely, tényleg rám van szabva. Ez pedig végtelen nyugalommal és örömmel tudja eltölteni az embert.

Nem is tudnék elképzelni jobb dekorációs elemet egyébként egy háznak, mint a kert. Ez főleg azért van, mert apám kertjében nőttem fel, ahol mindig minden gyönyörű volt. Az én kertem azonban sajnos, a vakondok miatt, sosem tudott így kinézni. Egészen addig, amíg egy barátom tanácsára fel nem kerestem a Gazdabolt oldalát. Korábban nem nagyon vásároltam az interneten, úgyhogy reméltem, hogy a „vakondháló akció” kiírás mögött rejlő oldal meg fog adni nekem minden eszközt ahhoz, hogy pontosan tudjak választani.

Bár a barátom ajánlotta, azért én is utána akartam nézni az oldalnak. Kellemes meglepetés volt, hogy a „vakondháló akció” kulcsszó keresési találatai között az első helyen szerepelt. Már ez is egy lökést adott számomra ahhoz, hogy megbízzak az általuk nyújtott szolgáltatásban. A Gazdabolt azonban ennél még többet is tudott mutatni. Mégpedig azzal, ahogy kinézett az oldal. Ezalatt nem csak azt értem, hogy milyen szépek voltak az oldal színei, hanem, hogy milyen könnyedén át tudtam látni, hogy melyik menüpont mire szolgál.

A „vakondháló akció” érdekelt engem, mivel úgy gondoltam, hogy ez lehet az utolsó eszköz, ami megmentheti a kertemet. Sajnos nem tudtam, hogy mikre érdemes odafigyelni ezeknél a termékeknél, nemsokára azonban bebizonyosodott, hogy erre nem is találhattam volna jobb oldalt a Gazdaboltnál. Minden egyes termékhez elérhető egy hosszabb leírás. Virágföld, tőzeg, talajkondícionáló Jó Áron elérhető, ráadásul az otthonunk kényelméből tudunk tájékozódni. Szerintem ez egy felbecsülhetetlen fegyvertény, ami a hagyományos boltok fölé emeli a Gazdaboltot.

Elvégre gondoljunk bele, hogy hányszor szoktunk olyan döntéseket hozni a boltban, amit főleg az befolyásolt, hogy csak le akartuk tudni a vásárlást. Itt azonban tudatosak lehetünk és eldönthetjük, hogy pontosan melyik termék felel meg az igényeinknek. Bármilyen meglepő, de a „vakondháló akció” részlegen egy órát is eltöltöttem. Nem azért, mert olyan nehéz volt navigálni a termékek között, hanem mert annyi érdekességet tudhattam meg róluk.

Mikor azonban arra került a sor, hogy megrendeljem a végül kiválasztott terméket, a Gazdabolt ismét visszakapcsolt maximális sebességbe. A rendelés menete könnyen érthető volt. Egyszer sem engedték el a kezünket a folyamat közben. Így pár kattintás alatt be is tudtam helyezni a kiválasztott vakondhálót a kosaramba. Megadtam a szállítási adataimat. Ez sem fog gondot okozni szerintem senkinek, mivel egy postai csomag feladásához több információt kell sokszor megadnunk. Ezen kívül már csak ki kell választanunk, hogy miként szeretnénk majd fizetni. Ha ezzel is készen vagyunk, akkor már nincs más dolgunk, a termék pedig pár nap múlva megérkezik.